Cum sa faci un tort “Mickey Mouse” cu mainile tale

Pentru copii, tortul este tratamentul principal la ziua de naștere a copiilor. Pe lângă faptul că trebuie să fie gustos, trebuie să fie și frumos. O mare plăcere la băiețelul de ziua de naștere și la oaspeții săi vor fi capabili să numească personaje de desene animate. Ele pot fi pe plăci, ochelari, capace, steaguri și, bineînțeles, pe tort.

Practic, copiii din intreaga lume cunosc si iubesc mouse-ul amuzant, inventat de Walt Disney, Mickey Mouse si prietena lui Minnie, asa ca tortul, decorat cu aceste personaje, va face apel la mici dinti dulci..

Decorul în stilul lui Mickey Mouse poate fi făcut atât din mastic, cât și din cremă. Mai jos sunt retetele pentru prepararea masticului și a cremelor, precum și descrierile procesului de fabricare și decorare a tortului. Ei vor ajuta chiar și pe un cofetar care nu are o experiență destul de experimentată, coace un tort pentru ziua de naștere a fiicei sau fiului lor iubit..

Cum să faci o masticare a tortului
cum приготовить торт «Микки Маус» своими руками
ingrediente Număr de
Marshmallow Marshmallows 200 g
zahăr pudră 500 g
suc de lamaie 1 lingurita
unt 1 lingurita
Timp de gătit: 30 de minute Calorii pe 100 grame: 384 Kcal
Masticul pentru decorarea prăjiturilor este făcut din zahăr pudră conform mai multor rețete, folosind marshmallows de marshmallows, lapte condensat, miere lichidă, gelatină diluată și altele..

Luați în considerare cele mai simple rețete mastice cu un set minim de ingrediente și nu necesită pregătire îndelungată. Această mastic este fabricată din marshmallows și pe bază de lapte condensat..

Progres:

 1. Într-o cratiță sau un vas adânc puneți marshmallow, unt și se toarnă suc de lămâie. Apoi puneți vasul cu aceste ingrediente în baia de aburi;
 2. Când moluștele încep să se topească, începeți să turnați zahărul sub formă de pudră în porții și frământați o bucată de masă omogenă groasă care se va asemăna cu plastilina..

Pentru masticul pe lapte condensat, trebuie să luați:

 • 210 g de lapte condensat;
 • 165 g zahăr pudră;
 • 150 grame de lapte praf;
 • 2 lingurite de suc de lămâie.

Pentru a frământa masticul pentru această rețetă, nu va dura mai mult de o jumătate de oră..

Conținut caloric – 390,2 kcal / 100 g.

Procesul de gătit:

 1. Zahărul pulverizat și laptele praf trebuie să fie amestecate împreună și cernute de mai multe ori printr-o sită. Acest lucru va face amestecul uscat mai uniform;
 2. Apoi se amestecă ingredientele lichide și se toarnă în componenta uscată. Se amestecă totul într-o minge rotundă.

Mastic, fierte și prima și a doua rețete, trebuie să înveliți filmul agățat și lăsați-l să se odihnească peste noapte în frigider. Doar după aceea puteți lucra cu ea..

Pentru decorul în stilul lui Mickey Mouse veți avea nevoie de mai multe culori: lumină (bej sau alb), roșu sau roz și întuneric (negru sau ciocolată).

Este mai ușor să pictați mastic cu coloranți de heliu, dar dacă nu sunt sau nu doriți să adăugați ingrediente cu o compoziție chimică complexă la tort, puteți utiliza coloranți naturali. Culoarea bejului va da suc de morcov, roz sau roșu – sfeclă roșie sau suc de cires. Culoarea ciocolată poate fi obținută prin adăugarea de ciocolată topită la mastic.

Rețetă tort cu personaje Walt Disney din mastic

Prăjiturile și crema de prăjituri Mickey Mouse pot fi oricare, dar va fi mai ușor pentru noul bucătar să lucreze cu prăjituri de burete. Plus – copiii chiar ca biscuiții, și sunt făcuți dintr-o listă simplă de ingrediente..

Deci, pentru prăjituri cu biscuiți necesare:

 • 7 oua de pui;
 • 200 grame de zahăr;
 • 130 g de făină;
 • 30 de grame de amidon;
 • 10 g zahar din vanilie.

Tortul pentru mastic va trebui să fie egalat, deci aveți nevoie de o cremă groasă. Acesta poate fi untul cu zahăr pudră, unt cu lapte condensat sau unt de coafe. Această opțiune din urmă este preferabilă deoarece nu este la fel de grăsimă ca și ceilalți, iar brânza este bună pentru copii..

Crema are nevoie de:

 • 500 g de brânză de vaci;
 • 250 g unt de calitate superioară;
 • 200 g zahăr pudră (cantitatea sa poate fi mărită sau scăzută în funcție de cât de acidă este cașul).

De asemenea, puteți pune fructe de sezon în umplutura dintre cremă..

Pregătirea zilei de naștere trebuie să înceapă în avans, cu două zile înainte de sărbătoare, trebuie să coaceți prăjiturile seara, să faceți cremă, mastic și unele elemente decorative și să începeți asamblarea și decorarea a doua zi. În total, toate procesele pot dura între 36 și 48 de ore.

Tort de burete de calorii 281,5 kcal / 100 g.

Progres:

 1. Cu un mixer la viteză mare, bateți albe de șapte ouă până la vârfuri moi și, într-un alt castron, bateți gălbenușele cu zahăr (inclusiv vanilie) la viteză mare; să bată яйца
 2. Reduceți viteza de bătăi și turnați ușor făina cernută cu amidon la gălbenușurile bătute;
 3. Atunci când masa devine omogenă, opriți mixerul, luați spatulul de silicon și amestecați ușor aluatele în aluat de jos în sus;
 4. Puneți partea inferioară a formei divizate cu pergament, nu lubrifiați părțile laterale, nu puneți aluatul și nu coaceți timp de 40 de minute la 180 de grade; pleacă тесто
 5. Lăsați biscuiții finiți să se răcească în cuptor cu ușa deschisă, apoi utilizați cuțitul pentru a merge cu atenție de-a lungul laturilor matriței pentru a separa biscuiții. Obțineți tortul, înfășurați-l cu filmul agățat și puneți-l în frigider pentru noapte, astfel încât mai târziu prăjiturile să nu se prăbușească atunci când sunt tăiate; pentru a da остыть бисквиту
 6. Pentru o cremă, amestecați brânza de vaci cu un blender și amestecați untul moale cu zahăr glazurat cu un malaxor:
 7. Apoi, pentru a coace untul în porții, continuând să bateți cu un mixer. Crema finită trebuie să petreacă, de asemenea, noaptea pe raftul inferior din frigider pentru a se stabiliza;
 8. A doua zi, un inel de forme împărțite pentru a așeza filmul agățat și așeza pe un substrat sau spațiere. Tortul de burete tăiat în 2-3 Korzh. Așezați prăjiturile în ring, perelaivaya cremă și fructe. Ultimul tort poate fi apăsat cu o presă și se trimite tortul timp de 3-4 ore în frigider; sine sol торт
 9. Apoi scoateți inelul din tort, acoperiți-l cu cremă pe partea superioară și laterală, aliniați-vă totul cu o spatulă de patiserie sau cu un cuțit lat, înmuiată în apă rece. Apoi, din nou, pentru o oră în frig, și după ce puteți începe deja să decoreze;

Decorul în stilul masticului Mickey Mouse se poate face în mai multe moduri:

 1. Coaceți un tort rotund obișnuit, înfășurați-l cu mastic sau lămâiați-l cu cremă și decorați-vă cu cifrele Mickey Mouse și / sau Minnie Mouse;
 2. Coaceți un tort sub formă de cap de șoarece cu desene animate;
 3. Decoreaza tortul cu o poza cu Mickey Mouse din mastic.

Pentru a face decorarea în primul exemplu de realizare, trebuie să pregătiți în avans figura unui șoarece și alte detalii ale decorului masticului, astfel încât să aibă timp să se usuce și să nu se deformeze când este instalat pe tort.

Cei care nu sunt siguri de abilitățile sculptorului lor pot să practice mai întâi și să încerce să-l facă pe Mickey Mouse împreună cu copilul plastilin. Dacă rezultatul este satisfăcător, atunci trebuie să stocați pe masticul ușor, întunecat și roșu și să începeți să sculptați de el.

Pentru a doua opțiune – sub forma șefului lui Mickey Mouse, trebuie să coaceți baza dintr-un cerc mare și două mai mici. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de două porții ale testului. Acesta va fi capul și urechile micului mouse. Apoi conectați toate detaliile împreună, un pic subțire urechi la joncțiunea cu capul, astfel încât acestea să se potrivească confortabil. Apoi, acoperiți prăjiturile cu mastic și decorați-vă cu elemente suplimentare de decor..

pentru a acoperi торт мастикой

De exemplu, cercuri multicolore, asteriscuri, inimi și altele.

Pentru imagini de mastic trebuie să găsiți și să imprimați o imagine a lui Mickey sau Minnie Mouse. Apoi, imaginea este tăiată în fragmente separate, care sunt realizate într-o singură culoare. Apoi, folosind aceste șabloane, anumite părți ale imaginii sunt tăiate dintr-o masticată subțire de culoare corespunzătoare și sunt combinate pe tort într-o imagine mastică colorată..

Atunci când lucrați cu mastic, trebuie să vă reamintiți că pentru masă și mastic, pentru a nu se lipi de pinul de rulare și de mâini, se utilizează amidonul.

tort готов

Amidonul rămas este ulterior îndepărtat cu o perie moale, iar pasta de pe tortul finit este șters cu vodca. Îi va da strălucirea. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alcool, înainte de a servi va avea timp să se evapore.

Cum sa faci un tort “Mickey Mouse” din crema cu mainile tale

Pentru decorul cu cremă, puteți coace și un tort conform rețetei dvs. preferate, sau puteți încerca ceva nou, de exemplu, prăjituri “Milk Girl”. Pentru ei veți avea nevoie de:

 • 380 g lapte condensat;
 • 2 oua de pui;
 • 20 g praf de copt pentru aluat (poate fi înlocuit cu sifon ars);
 • 160 g făină.

Crema de netezire și peremazyvaniya korzhey se potrivesc cel mai simplu dintre frisca, pentru care aveți nevoie:

 • 500 ml de cremă groasă (nu mai puțin de 33%);
 • 150 de grame de zahăr pudră.

De asemenea, puteți pune fructe în stratul acestui tort..

Coacerea tortului, biciuirea tortului și asamblarea acestuia nu va dura mai mult de o oră, dar procesul de decorare poate dura de două ori mai mult, în funcție de complexitatea aleasă..

Valoarea calorică a 100 de grame din acest tort va fi egală cu 310,8 kilocalorii.

Secvența acțiunilor:

smântână торт

 1. Folosind un mixer sau o mână de amestec, amestecați toate ingredientele pentru straturile de tort. Ar trebui să facă aluatul ca smântână groasă;
 2. Pe o coală de pergament trageți un cerc cu diametrul de 16 până la 20 cm. În centrul său puneți două linguri de aluat și împrăștiați-l pe margini pentru a face un cerc;
 3. Deci coaceți 10-12 prăjituri în cuptor la o temperatură de 180-200 grade;
 4. Pentru cremă, spălați și degresați cu suc de lămâie (sau soluția de acid citric) vasul și amestecul de amestec. Crema trebuie de asemenea să fie rece pe gheață;
 5. Beat smântână rece la viteză mare, adăugând treptat zahăr pudră. După 10-15 minute, crema va fi gata.
 6. Crusta smântână smântână, se adaugă la stratul de fructe. Aliniați laturile și partea superioară, apoi puteți începe decorarea.

Puteți, de asemenea, să faceți un tort în stilul lui Mickey Mouse sub formă de cap de șoarece sau să faceți o imagine cremă pe partea de sus..

Tortul sub formă de cap este pregătit în același mod ca și versiunea sa mastică, numai atunci nu este acoperit cu mastic, ci este decorat cu cremă. Pentru a face acest lucru, pe blanc întuneric, bej și roșu (limba lui Mickey Mouse sau un arc pe capul lui Minnie), trebuie să desenați un mouse drăguț mic.

Și pentru a face o imagine cremoasă, trebuie mai întâi să imprimați o imagine adecvată pe hârtie, să o lipiți într-un fișier care trebuie dezinfectat cu vodcă.

Topiți ciocolată sau glazură de cofetărie într-o baie de apă sau într-un cuptor cu microunde, puneți-o într-un cornetik pergament și trageți contururi lichide pe dosar cu un model de ciocolată lichidă.

Trimiteți desenul pregătit la frigider timp de 10-15 minute, apoi deplasați ciocolata până la tortul cu cremă. Îndepărtați cu atenție fișierul astfel încât contururile imaginii să rămână pe tort. După aceea, punând crema în culori diferite de la sacul de patiserie, culoarea imaginii..

Cum de a decora un tort sub forma unui personaj de desene animate

tort Уолт Дисней

Când decorați un tort pentru o petrecere pentru copii, trebuie să vă amintiți că fetele ca Minnie Mickey Mouse prietena mai mult. Și mai potrivite pentru a utiliza pentru decor culori girlish: roz, bej, nuante de verde, galben și altele.

Pentru a decora un tort de ziua de nastere pentru un baiat, ar trebui sa dati preferinta mai multor nuante saturate de galben, verde, rosu si albastru. Băieții vor fi mai entuziasmați de Mickey Mouse decât de prietena lui.

Dacă tortul este pregătit pentru ziua de naștere a unui băiat și a unei fete (de exemplu, gemeni), atunci puteți împărți în mod condițional în două jumătăți, completând decorul fiecare într-un stil băiat și fată și puteți face un tort într-un stil neutru, dar cu Mickey și Minnie.

Dar alegerea modului de decorare a unui tort nu trebuie să uitați să consultați copilul și să aflați ce vrea el însuși. Numai în această condiție va fi posibilă organizarea unei vacanțe de neuitat pentru copil..